04 toukokuuta 2012

Curve ID

En ole koskaan ollut mikään farkkuihminen ja kun farkkulegginssit tulivat kauppoihin olin ihan liekeissä. Farkkujen ulkonäkö ja legginsien mukavuus yhdistettynä, mahtavaa! No tuli selväksi sitten sekin, että epämukavuus on johtunut siitä, että en vain koskaan ollut sovittanut istuvia farkkuja, siis sellaisia ihan oikeasti istuvia. Kaikenlaisen hypetyksen jälkeen päädyin testailemaan Leviksen Curve ID farkkuja ja voin kertoa, että yhdellä sovituksella mun sydän oli viety! Ideana on siis, että malli valitaan oman vartalonmuodon mukaan. Suolainen hinta kirpaisi vähän opiskelijan lompakossa (99,90 e) mutta jokainen näissä farkuissa vietetty hetki korvaa kyllä kovan hinnan. Niinkin hyvin, että päädyin ostamaan samat vielä mustina! Curve ID:tä myydään ainakin Carlingsissa ja JC:ssä.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

6 kommenttia:

 1. miks tää sun blogi on näin sumee?

  VastaaPoista
 2. varmasti ihanat sun pääl :)

  VastaaPoista
 3. näitä kuvii ei voi kattoo tai menee silmät sikkaraan eikä jaksa selaa kuvii ku nää on tällasia valottuneita ja sumeita. kaikki sama väriä. jos meinaat pitää blogia nii nää kuvat ei sais olla näi ongelmallisia : ):DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks muru kaikki saa ihan itse valita, mitä blogeja lukee ja kuvia katsoo :---) Suosittelen siirtymään parempien kuvaajien blogeihin.

   Poista