19 helmikuuta 2013

Valencia

Pitkästä aikaa! Kuukausi on vierähtänyt ilman ajatustakaan blogin suuntaan ja seurauksena siitä, niin kuin joku ehkä on huomannutkin, en ole enää mukana Indiedays Inspirationissa. Eli tästä eteenpäin bloggaillaan ihan omaan piikkiin. 
No mutta mitäs kaikkea tässä kuukauden aikana on tapahtunut: koulua, hengailua, juhlia.. Parasta oli kuitenkin kun sain erään ihanan vieraan viikoksi tänne Madridiin! Viime viikonloppuna lähdettiin tyttöporukalla katsastamaan Valencia, joka osoittautui aivan mahtavaksi paikaksi ja seuraava reissu sinne on jo suunnitteilla! Kirjoittelen Valenciasta myöhemmin enemmän Madrid blogiin, jos jotakuta kiinnostaa siitä lueskella!
Tämän postauksen pääpointtina oli kuitenkin tulla vähän leveilemään Valencian ilmoista - nimittäin maximekkoilmoista, lälläslää! Voitte vain kuvitella, miten onnellisia tyttöjä oli liikkeellä kun hiihdettiin pitkin Valencian katuja maximekoissa!

 photo IMG_0448_zps2f4de747.jpg
 photo IMG_0447-2_zps884ed71b.jpg
 photo IMG_0458_zps858f38b7.jpg

6 kommenttia:

 1. ihana asu! :) tykkään sun tyylistä niin kovasti! :) mulla on itelläkin ollut täydellinen maksihame ostoslistalla jo vaikka kuinka pitkään, mutta ei sitä täydellistä oo vielä löytynyt, höh :( toivottavasti löytyy pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :----) Joo mä oon ainakin niin tappi, että on tosi vaikea löytää sopivaa! Täällä on kaikki viime kesän jutut alessa nyt eli maximekkoja kaupat täynnä ja todella halvalla! Toivottavasti löydät hyvän!

   Poista
 2. Onpa tosi ihana asu! Tykkään hirmuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! Mäkin tykkäsin! Nyt on vaan taas ihan liian kylmä ilma maximekkoilulle! :---(

   Poista