19 joulukuuta 2011

Welcome home baby ♥

Kovasti kaivattu paketti saapui vihdoin tänään tuskallisen odotuksen ja parin viikon suoristusraudattomuuden jälkeen. Ghd is here! And I'm in love! Mutta se ei nyt varmaan ollut kenellekkään mikään yllätys. :--D Nyt sitten ghd-vinkkejä tulemaan!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

3 kommenttia:

 1. Koetko uutta rautaa testailtuasi että se olis jotenkin huomattavasti perus 50euron rautoja parempi? Erityisesti kiinnostais että onnistuuko kiharat jotenkin selkeästi paremmin?:)

  VastaaPoista
 2. Itse en ole onnistunut vielä koukuttumaan suoritstusrautoihin. Ehkä siksi en ole tuohon ghd hypeen osannut lähteä mukaan.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Uskon, että halvemmatkin raudat saattaa toimia jollakkin ihan hyvin. Luulin ennen, että mulla oli maailman paras suoristusraita. Kokeilin pari kertaa ghd:tä ja totesin, että se on tosi hyvä, eli ihan sokkona en ghd:tä ostanut. Kiharoita en ole ehtinyt vielä kokeilemaan mutta voin vaikka raportoida kun olen kokeillut. :--)

  Night at Vogue - Mulla on sellainen hius, että se vaatii aina jonkinlaista käsittelyä ennen kun kehtaa ulostautua asunnosta. Testailuiden jälkeen ghd on osottautunut mun hiukselle parhaaksi :--)

  VastaaPoista