26 marraskuuta 2010

I can tell that she's kind of smiling

Vähän erilaisia asukuvia tällä kertaa. Oltiin torstaina luokkakamun kanssa koulun studioilla vähän harjoittelemassa valojen käyttöä ja muuta. Oli kyllä niin hauskaa ja kuvistakin tuli tosi kivoja. Pitää ehdottomasti mennä pian uudelleen! Mitäs tykkäätte kuvista? :-)
Viikko on mennyt aika lailla koulun, jumpan ja Anteron parissa. Huomenna töihin ja sitten kotiinkotiin äitiä ja iskää moikkaamaan. Mukavat viikonloput kaikille! ♥

Photobucket
PhotobucketFarkkumekko on entinen H&M:n farkkupaita, vyö H&M, huivi ASOS ja kengät Converse.

11 kommenttia:

 1. niin makeita kuvia ja asukin ihan täydellinen! ja mama ofc. mä voin tul sun kaa harjottelee ton studioolle jooooooo :):)

  VastaaPoista
 2. mitä opiskelet?

  VastaaPoista
 3. oi vitsi miten mahtavia kuvia (:
  J

  VastaaPoista
 4. Kiira - Mamaa kiittiii! Ja onnistuuu! ;-)

  Anonyymi - Viestintää eli medianomiksi.

  JT - Kiitti söpö! :-)

  Sirpa - Kiva, et tykkäilet! :-)

  VastaaPoista
 5. aivan ihania kuvia! (:
  miltä pohjalta oot tonne paikkaan hakenu, siis ootko käyny aiemmin lukion tai ammattikoulun vai?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Kiitti! Mä oon käynyt lukion mutta tonne voi hakea myös ammattikoulusta, kun toi on siis ammattikorkeakoulu :-)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia. Olis niin kiva itsekkin päästä studiolle noin kuvailemaan. :) Mitä aineita kirjoitit ylioppilaskirjotuksissa ja sit kysyisin vielä sellasta, että tarviiko tolla alalla olla hyvä piirtämään? =)

  VastaaPoista
 8. krista - Kiitti! Kirjoitin äikän, lyhyen matikan, englannin, ruotsin, psykologian. Riippuu vähän mihin kaupunkiin hakee kun esim. Turun ennakkotehtävissä on yleensä ollut paljon piirustustehtäviä mutta Porissa ei. :-)

  VastaaPoista
 9. Susta siis tulee medianomi tällä koulutuksella? Eikö sun pitänyt opiskella tietotekniikkaa, vai oletko saanut vaihdettua koulutusohjelman viestintään? Onneksi olkoon, jos oot!<3 Joka tapauksessa upeita kuvia =)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi - Joo tosta koulutuksesta valmistuu medianomiksi. Mun ei koskaan pitänyt opiskella tietotekniikkaa ja vaan vähän niinkun vahingossa jouduin sinne ja ton viestintä jutun keksein, että pääsisin sieltä tietotekniikasta pois. :-D En oo saanut valitettavasti vaihdettua linjaa vaikka nyt käynkin noita kursseja tuolla ihan samaan tahtiin kun ne siellä linjalla varsinaisesti olevat, eli keväällä menee hakuun taas ja sitten pidetään peukkuja pystyssä, et paikka aukeis ihan virallisesti! ;-) Ja kiitos!

  VastaaPoista