20 huhtikuuta 2010

I cut my way out of control

Maanantai meni lenkkeillessä ja kaupungilla pyöriessä. Näin Kiiraa pitkästä aikaa ja mentiin Arnoldsiin Kiiran elämän ensimmäisille fruitieille. Taisi tehdä ihan hyvän vaikutuksen!
Me eletään Janican kanssa vielä siinä toivossa, että toi tuhkapilvi hälvenisi torstaihin mennessä ja päästäisiin matkaan. Vähän huonolta näyttää mutta ei olla louvuttu ihan kaikesta toivosta vielä!
Huomenna mulla on ensimmäinen pakkausvuoro mun kesätyöpaikassa 05.45 ja vähän jänskättää, että miten sujuu. Hullua kiirettä on kuulemma luvassa, koska isoimmat leipomot on menossa lakkoon ja meidän pitää pienenä leipomona tehdä tupla määrä leipää kauppoihin. Toivottakaa onnea! Raportoin huomenna sitten, että miten meni. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Nahkis, farkkupaita, legginssit ja kengät H&M // huivi GT // kassi Fullsteam records.

7 kommenttia:

 1. ooi ihana asu! ja noi kengät on ihan täydelliset! :)

  VastaaPoista
 2. ihanasti sulla toi tukka :) näyttää tosi paksulta!

  VastaaPoista
 3. Milla - Kiitti! Joo ne on ihanat! ::P

  eMi - Kiitos! Joo se on aika paksu mutta ei ihan niin pitkä miltä tossa näyttää. Sykkyrän sisällä on aika paljon tyhjää tilaa. :-D

  VastaaPoista
 4. en ollutkaan tiennyt että olette Kiiran kanssa ystäviä, eilen lukiessani Kiiran postausta huomasin kuvasi siellä. monissa lukemissani blogeissa on käyny samallatavalla että huomaan joidenki henkilöiden olevan kavereita (:

  VastaaPoista
 5. Sun pitäs postailla usemmain! Joka päivä ois kiva :P

  t. Sara

  VastaaPoista
 6. Sara - Ei kerkiä ja pakko yrittää pitää jonkin sortin laatua yllä. :-D

  VastaaPoista