31 lokakuuta 2011

Kanapestomakaronilaatikko

Bongailin tämän kanapestomakaronilaatikko -ohjeen joskus aikoja sitten jostakin ruokablogista ja siitä on tullut yksi meidän ihan ykköslemppariruuista, joka ei voi epäonnistua. Laatikon ainekset on lähestulkoon ilmaisia, tekeminen helppoa kun heinän teko ja syömistä riittää pariksi päiväksi (jos siis malttaa säästää). Nam nam. Eli tässä tulisi ohjetta:
♥ Paloittele 1 iso sipuli ja maun mukaan muutama valkosipulinkynsi. ♥ Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paista sipulit ja n. 300 grammaa broilerisuikaleita. ♥ Keitä puoli pussia makaroneja tai esimerkiksi fusilleja. ♥ Lisää sipulikanapaistokseen kolme tai neljä reilua ruokalusikallista pestoa. ♥ Sekoita keitetetyt makaronit ja kanaseos ja kaada vuokaan. ♥ Sekoita n. 7 dl maitoa ja 1 kananmuna ja kaada vuokaan makaronien ja kanan päälle. ♥ Raasta päälle juustoa. ♥ Paista uunissa reilu puoli tuntia. 
 Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket 

1 kommentti:

  1. kokkaillaanko sit ku nähdään? mul olis se maailma herkuin muffinssi ohje. Onko sulla sähkövatkainta? heitin omani roskiin.

    VastaaPoista