07 huhtikuuta 2011

505 Particuliére

Pakko hehkutella vähän mun uusinta kirpparilöytöä. Himoilin tätä Chanelin lakkaa jo viime syksynä Kiken meikkipussissa mutta melko suolainen hinta hillitsi onneksi ostohimoa. Muutama viikko sitten pyöriskeltiin Anteron kanssa vähän kirppareilla ja kappas vaan, mikäs se sieltä löytyi ja mikä parasta, mihin hintaan. Maksoin tästä lähestulkoon käyttämättömästä ihanuudesta naurettavat 2 euroa. Kummasti innosti taas käymään kirppareilla. ;-)

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

9 kommenttia:

 1. ihana löytö! :) kumpa mullekin kävis joskus noin hyvä tuuri :-D

  VastaaPoista
 2. ei se mitään että maksoin joku kakskymppii enemmän....♥

  VastaaPoista
 3. kiva muokkaa kuva tolleen ettei ees näy kynsilakan oikeeta sävyä...

  VastaaPoista
 4. Milla - Mustakin! ::-) Nojoo tää oli kyllä mullekkin eka kerta!

  Kiira - Mmm sua onnistaa seuraavalla kerra Kike!

  Anonyymi - No ihan se on ton värinen, miltä kuvassa näyttää ;-)

  VastaaPoista
 5. Hei etkös opiskelekin satakunnan ammattikorkeakoulussa?:) joskus olen lueskellut jotain sun opintoihin liittyen, mutta kertoisitko, että mitä alaa opiskelet? onko tuolla mahdollista suuntautua valokuvaukseen?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Joo! Hain viime syksynä lisähaussa SAMK:iin vähän ehkä vitsillä opiskelemaan tietotekniikkaa, koska keväällä ei auennut paikkaa minnekkään, eikä oikein töitäkään ollut. Yllättäen tietotekniikka ei kuitenkaan oikeen ollut mun ala ja aloin jo viikon jälkeen ottamaan kursseja medianomien koulutusohjelmasta. Nyt olen tämän vuoden käynyt siis viestinnän koulutusohjelman kursseja mutta joudun nyt tänä keväänä pyrkimään sisään, että voin varsinaisesti valmistua medianomiksi.

  Me käydään tuolla taittoa, valokuvausta, taidehissaa, elävääkuvaa, editointia, kuvankäsittelyä, kieliä, viestintätekniikkaa, koodausta jne. Eli aika laajasta koulutuksesta on kyse. :-) Valokuvaukseen ei varsinaisesti voi suuntautua mutta kursseja on mahdollista ottaa.

  Toivottavasti sait jotain selkoa! Kysele ihmeessä jos jäi joku vielä mietityttämään :-)

  VastaaPoista
 7. oiii ihana! mäkin kävin eilen kirpparilla, ja tein parhaimmat löydöt ikinä!

  VastaaPoista
 8. Veronika - Uu, mitäs löysit? ;-)

  Sapph - Hii niin onkin! :-P

  VastaaPoista