05 joulukuuta 2010

All I want for Christmas

Photobucket

Suklaata, mitäs muutakaan sitä jouluna haluaisi haluaisi syödä. Ihania Bodyshop -hemmottelujuttuja. Olsen, Ifluence ja L.C:n LA Candy -kirjat. Olsenien kirja ihan vaan upean tyylin vuoksi ja L.C...no se vaan on niin ihana :-D. OBH nordican blenderi nyt yksin asuessa mulla ei ole ollut blenderiä enkä ole päässyt tekemään kasvissosekeittoja, enkä ihania jäähiledrinkkejä. Kameralaukku, koska eräitä henkilöitä (pus) häiritsee se, että kantelen kameraa kangaskassissa. Jos joulupukki oikein innostuu niin tietysti kameralaukkuun voisi sujahtaa myös jotain lisäsisältöä, vink vink. Sinkkuelämää 2 elokuva taitaa kuulua, jokaisen Sinkkuelämääfanin leffahyllyyn eli mulle myös kiitos. Mynamenecklace -nimikoru Carrien ryyliin mutta mielellään omalla nimellä olis niin ihana. Uusi peitto lämmitäisi kivasti talvipakkasilla. Yöppihousuissa olis kiva lukea L.A Candyä ja syödä suklaata uuden peiton alla. Nojatuoli kävisi hyvin sohvasta tässä mun erittäin kompaktin kokoisessa asunnossa, joka kaipaa vielä paria huonekalua.

Löytyikö samoja toiveita? :-)

6 kommenttia:

 1. JT - Kirjettä sit pukille vaan! ;> Mun pukki vähän vinkkaili, et saattais vaikka blenderi kuusen alta löytyäkkin!

  VastaaPoista
 2. Innostuin tilaamaan itselleni ja molemmille siskoilleni SATC-sarjan Carrie-tyyliset ihanat mynamenecklase-korut!<3 Tuntui mukavalta keksiä vihdoinkin vähän persoonallisempi lahjaidea. Tällä hetkellä korut tilauksessa, odottelen vain jännityksellä, että mikä päivä tipahtavat postiluukusta :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Tanja - Oii tosi ihana lahjaidea! Toivottavasti tulee sellaset kun halusit, oon nimittäin kuullut, että joillekin on tullut mm. väärin kirjoitettuja nimiä ja muuta. :-s

  VastaaPoista
 4. Mä toivoin kans blenderiä :P Toi korujuttu on kyllä ihana lahjaidea ja leffat kelpais myös tänne suuntaan ;D

  VastaaPoista
 5. Mi Nuh No - Joo en kestä enää päivääkään ilman kasvissosekeittoa! Joo se koru olis ihana, katotaan mitä pukkituo! ;-)

  VastaaPoista