21 maaliskuuta 2010

Grapevine fires

Palkataan uskottava kaksoisolento! Vaadittavia ominaisuuksia ovat muun muassa erinomainen lukion psykologian kurssien 1-5 hallitseminen sekä hyvät matemaattiset taidot. Työ alkaa maanantaina ja päättyy perjantaina. Anyone? No okei ehkä kaksoisolennon palkkaaminen ei auttaisi hirveästi mut huh huh oikeesti. Miksi tämä viimeinen viikko tuntuu niin raskaalta? Todellisia lukupäiviäkin on enää vaivaiset neljä. Mutta raskaan työn raatajat palkitaan yleensä ruhtinaallisesti vai mitä? Tällä kertaa on ainakin niin, nimittäin perjantaina kirjoitusten jälkeen pääsen vihdoin juhlimaan vähän ohi menneitä synttäreitäni. Varailtiin kaverin kanssa yhden porilaisen baarin alakerta yhteissynttärikemuja varten. Hii tulee varmaan ihan tajuttoman hauskaa, koska kaikki on ihan varmasti partymielellä perjantaina päättyneiden kirjoitusten takia. Vielä kun keksisi, että mitä ihmettä laitan päälleni? :F
Spiritin paketti tuli alkuviikosta ja kengät oli ihan täydelliset! Ainoa vain, että pohjat on ihan hullun liukkaat ja liukas pohja yhdistettynä noin korkeisiin korkoihin on aika vaarallinen yhdistelmä. Ajattelinkin siis viedä kengät luottosuutarilleni, joka saa vaihtaa korkolaput ja lisätä päkiän alle sellaisen hassun kumijutun, joka vähentää sitä liukkautta huomattavasti.

Photobucket
Photobucket
PhotobucketMitäs pidätte uutukaisista? Hot or not? :)

6 kommenttia:

 1. Mä meinasin tilata tollaset ruskeet jossain vaiheessa, mut sit päädyinki vähän toisenlaisiin :> Niissäkin oli aika liukas pohja, et taitaa olla joku spiritin erikoisuus?:DD

  VastaaPoista
 2. Anni - Tai sit mitään kenkiä ei vaan oo suunniteltu Suomen ilmasto -ja lattiaolosuhteisiin. : D

  VastaaPoista
 3. mua stressaa nii paljon toi psyka ! aika loppuu :CC noh, sitten vaa kuuluisaa maalaisjärkee peliin.. PS. HV, mulla on viel maanantaina saksa :-D mut tottakai oon messis parhaani mukaan, odotan jo innolla perjantaita !

  VastaaPoista
 4. Maalaisjärjellä mennään täälläkin luulisin! :-D Tuli just enkun ja äikän tulokset ja masentaa vaan entisestään! Mut hei perjantaina sitten! ;-)

  VastaaPoista